Seizoen 2020: voorzichtig weer begonnen – geen grote tocht.

Vanwege corona hebben we een hele tijd niet in groepsverband geskeelerd. Maar inmiddels zijn we weer begonnen met het skeelerrondje op dinsdag avond. Heerlijk! We proberen zo goed mogelijk op afstand van elkaar te skeeleren en ook vóór en ná het rondje zitten we uiteraard op minimaal 1,5 meter afstand van elkaar.

Het bestuur heeft besloten om geen grote tocht te rijden in 2020. We stellen dit jaarlijkse evenement een jaar uit en hopen in 2021 weer met een groep voor het goede doel een mooie tocht te mogen gaan maken.

Namens het bestuur,

In de Slag van 150.

Dit bericht werd geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s